Taş döşeme nasıl yapılmalıdır?

Haziran 2, 2020 Yazarı admin 0

Taş döşeme uygulaması

Taş döşeme yapılırken ilk önce yapılan işlemleri şu şekilde sıralayabiliriz; taş döşeme yapılacak alanın tespiti, toprak analizi, vaziyet planı çizilir. Taş döşeme yapıldıktan sonra belirli bir süre başka geçiş güzergahı belirlenir. Granit küp taş döşeme uygulamaları şu alanlara yapılır: Yaya yolları, küçük yerleşim bölgelerinde yollar, patikalar, yüzme havuzu alanları, bisiklet yolları, Alışveriş alanları, meydanlar, otoparklar, otobüs durakları, trafik adaları, kara yolu durakları, gösteri yerleri, havaalanı boşaltma yerleri, Kamyon terminal ve park yerleri, servis istasyonları, yükleme yerleri, ağır endüstriyel taşıt yolları.

Taş döşeme nerelere yapılır?

Park ve bahçelerde gezinti yolları ve dinlenme alanlarının tabanlarının kaplanması beton, doğal küp taş ve beton parke taşları, baskıbeton, yıkanmış kum, kayraktaşı, PVC esaslı plakalar vb. birçok malzeme ile kaplanmaktadır. Günümüzde ekonomik, estetik ve dayanıklılık özellikleri nedeniyle daha çok parke taşları kaplama tercih edilmektedir.

Küp taş döşeme

Granit Küp Taş Döşeme

Bahçe, Yürüyüş yolu, park ve kaldırım gibi alanlara küp taş döşeme hizmeti vermekteyiz. Taş döşeme alanında sizlere hizmet verecek granit küp taş döşeme ekiplerimiz son derede tecrübedir. Taş uygulama işlerinize fiyatlandırma taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Küp Taş döşeme, Parke taşı döşeme işlemine başlamadan önce zeminin sertliği kontrol edilmeli, gerekli ise stabilize veya benzeri sıkışabilen malzemeler ile zemin
iyileştirilmelidir. Kum serilmeden önce gerekli olması hâlinde zeminin
kompaktör veya silindir ile sıkıştırılması zemin sertliği için yeterlidir.Peyzaj tasarımında kullanılan doğal taşlar; granit, bazalt, andezit, kumtaşı, traverten, kayrak, kireç taşı, mermer ve çakıl taşı şeklinde sıralanmaktadır.

Granit Küp Taş

Granit küp taş döşeme işleriniz için size hizmet sunmaktayız. Granit küp taş alanında uzman personellerimiz ile sizlere en iyi işçiliği sunmaktayız. Kaldıırmlara granit küp taş döşeme için bize ulaşabilirsiniz.